Privatlivspolitik

Sidst opdateret d. 18 maj 2020.

Velkommen til Coffee Pal! ☕️

Coffee Pal (“Coffee Pal”, “vi”, “os” eller “vores”) er en app-baseret kaffeløsning, hvor man ved køb af et abonnement, kan indløse gratis kaffe på sine lokale kaffebarer, caféer, restauranter, bagerier, vinbarer og alt derimellem (“Kaffebarer”).

Herunder finder du vores privatlivs- (“Privacy”) samt cookiepolitik (“Cookies”), der er gældende for brug af vores website og app (“Platforme”).

Coffee Pal både ejes og drives af:

Coffee Pal ApS
Fiskerivej 2h,
8000, Aarhus,
Danmark,
CVR nr.: 4056 5892

Skulle du have nogle spørgsmål til vores Privacy eller Cookies kan du altid kontakte os på hello@coffee-pal.dk eller via +45 3136 3148.

1. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Vi indsamler eller modtager personoplysninger på forskellige måder via vores Platforme. Du vælger selv hvilke oplysninger du deler med os, bortset fra de situationer hvor visse oplysninger er nødvendige, for at du kan bruge vores Platforme.

1.1) Oplysninger du selv giver os

Der er en række af forskellige situationer, hvor du selv giver os dine oplysninger, såsom:
  • Brugeroprettelse. Når du opretter en bruger hos os, bliver du bedt om at oplyse dit fornavn, efternavn, email samt en kode. Såfremt du skulle få lyst til at købe et abonnement hos os, vil du ligeledes blive bedt om at afgive dine betalingsoplysninger.
  • Yderligere information. Udover de nødvendige oplysninger, du afgiver ifm. din brugeroprettelse, har du også mulighed for at oplyse os om din fødselsdag, dit køn samt dit postnummer.
  • Offentliggørelse og overførsel. Vi indsamler personoplysninger fra dig, når du offentliggør eller overfører dem til vores Platforme, såsom hvis du eks. svarer anbefaler en Kaffebar eller by.
  • Tredjepartsoplysninger. Du må ikke gøre andre personers oplysninger tilgængelige for os, medmindre du har indhentet forudgående samtykke fra denne, såsom ifm. med en nødsituation eller ved henvisning.

1.2) Oplysninger du selv giver os

De oplysninger vi indsamler automatisk, hjælper os med bedre at forstå hvor vores brugere kommer fra, hvad der interesserer dem på vores Platforme samt hvordan vi i det hele taget kan forbedre vores koncept.

Når du bruger vores platforme, indsamler vi automatisk oplysinger såsom:
  • Vi logger brugsoplysninger, når du besøger og/eller bruger vores Platforme, såsom f.eks. når du ser eller klikker på indhold eller annoncer, foretager en søgning, browser, indløser en kaffe og installerer eller opdaterer en af vores mobilapps.
  • Nærmere bestemt kan de oplysninger vi indsamler automatisk omfatte oplysninger såsom f.eks. internetprotokoladresse (“IP”), enhedstype, unikke enhedsidentifikationsnumre, browsertype, bred geografisk placering (f.eks. land eller by) og andre tekniske oplysningerne
  • Vi kan også indsamle oplysningerne, hvis du ser eller klikker på vores indhold eller annoncer på tredjepartswebsteder eller -apps.
  • Vi kan også indsamle oplysninger om, hvordan du har interageret med vores websted, herunder eks. de sider du har tilgået, eller de links du har klikket på.
  • Vi kan også indsamle præcise geoplaceringsoplysninger vedrørende din mobilenhed, hvis du har givet dit samtykke til det. Disse oplysninger bruger vi til at levere, markedsføre og forbedre vores tjenester, såsom f.eks. ved at vise dig Kaffebarer der er tæt på dig, eller af relaterede årsager, som f.eks. forebyggelse af svig og sikkerhedsformål.
  • Bemærk, at hvis du ikke giver dit samtykke til at tilvejebringe dine geoplaceringsoplysninger, vil særlige funktioner på vores Platforme muligvis ikke fungere.

1.3) Cookies, web-beacons o.lign. teknologier

Vi bruger cookies o.lign. teknologier (såsom eks. web-beacons, pixels, annoncetags og enhedsidentifikatorer), til at genkende dig og/eller din(e) enhed(er), herunder hvornår du bruger forskellige enheder.

Hvis du vil vide mere, herunder, hvordan du ændrer dine cookieindstillinger, bedes du se vores Cookies.

2. Hvad gør vi med de oplysninger vi indsamler?

Herunder kan du få indsigt i hvordan vi bruger de personoplysninger vi indsamler.
  • Platforme. Vigtigst af alt bruger vi dine personoplysninger til at oprette en bruger til dig, så du kan få det fulde udbytte af vores Platforme. Derudover, bruger vi også de oplysninger vi indsamler om dig mhp. at optimere vores Platform, så du får den bedst mulige oplevelse ud af at interagere med dem.
  • Tjenesterelaterede meddelelser. Vi bruger din email til at kontakte dig ang. tilgængeligheden af vores Platforme, sikkerhed, kundeservice eller andre tjenesterelaterede problemer. Disse meddelelser kan ikke fravælges
  • Kundesupport. Vi bruger dine oplysninger mhp. at udøve den bedst mulige kundeservice, og i tilfælde af at skulle undersøge, reagere på og/eller løse klager og tjenesteproblemer.
  • Markedsføring. Vi bruger dine oplysninger til markedsføringsformål, såsom f.eks. at udvikle vores vækst- og markedsføringsstrategier, tilbyde konkurrencer, lodtrækninger, eller andre kampagner, og til at opfylde eventuelle relaterede præmier eller rabatter. Vi kan også sende markedsføringsmeddelelser til dig i overensstemmelse med dine kommunikationspræferencer. Du kan til enhver tid ændre dine kommunikationspræferencer og fravælge markedsføringsmeddelelser, som beskrevet nedenfor under overskriften “Dine databeskyttelsesrettigheder”.
  • Forskning og udvikling. Vi bruger dine oplysninger til forsknings-, analyse-, dokumentopbevarings- og indberetningsformål, mhp. at udvikle og teste nye produkter, funktioner og idéer, til at lære om vores kundebase og forbedre vores Platforme.
  • Sikkerhed og undersøgelser. Vi bruger dine oplysninger til at opretholde sikkerheden af vores Platforme, herunder til at bekræfte din identitet, til at udføre kredittjek, undersøge eller forhindre mulig svig eller andre overtrædelser af vores Terms, Privacy og Cookies og/eller ifm. mulige forsøg på at skade vores brugere, Kaffebarer eller andre tredjeparter.
  • Andet. Vi bruger dine oplysninger til eventuelle andre formål, der angives på indsamlingstidspunktet eller på anden vis med dit samtykke.

3. Hvad er vores retsgrundlag?

Vores retsgrundlag for at indsamle og bruge de personoplysninger, der beskrives ovenfor, afhænger af de pågældende personoplysninger og den specifikke sammenhæng, hvori vi indsamler dem.

Vi indsamler kun personoplysninger fra dig mod dit samtykke. Det kan eks. være indhentning af præcise bredde- og længdegradskoordinater, for at hjælpe dig med at finde frem til vores Kaffebarer, faktureringsoplysninger så vi kan fakturere dig.

Derudover indsamler vi også personoplysninger, hvis vi har brug for at udarbejde en kontrakt med dig (til faktureringsformål f.eks.) eller hvis behandlingen er i vores legitime interesser (såsom f.eks. til medlemskabsformål, til at levere direkte markedsføring eller til forebyggelse af svig) og de ikke tilsidesætter dine interesser.

4. Hvem deler vi dine oplysninger med?

Herunder finder du en oversigt over hvem vi evt. vidergiver dine oplysniger til, samt med hvilke formål:
  • Tredjepartstjenesteudbydere og partnere, vi er afhængige af ift. ting som databehandling (såsom f.eks. at understøtte leveringen af, tilvejebringe funktionalitet på, eller hjælpe med at forbedre sikkerheden af, vores Platforme, betalingskortbehandlere, kundesupportudbydere, hosting-udbydere, planlægningsudbydere og markedsundersøgelses- og markedsføringsudbydere, herunder men ikke begrænset til Stripe Inc. og AWS), eller som på anden vis hjælper os med at behandle personoplysninger, til formål der er beskrevet i denne databeskyttelseserklæring, eller som meddeles vores brugere, når vi indsamler deres personoplysninger.
  • Til eventuelle Kaffebarer, der udbyder kaffe, eller andre lignende services via vores Platforme.
  • Til eventuelt kompetent retshåndhævende organ, tilsyns- eller offentligmyndighed, domstol eller anden tredjepart, hvor vi mener, at videregivelse er påkrævet for at overholde gældende lovgivning eller forordning, for at udøve, fastlægge eller forsvare vores juridiske rettigheder, eller for at beskytte dine vitale interesser eller enhver anden persons interesser.
  • Ifm. en faktisk eller potentiel fusion, salg, opkøb, investering, overdragelse, omstrukturering, joint venture eller overførsel af hele eller en del af vores forretning, aktiver eller tilknyttede selskaber, herunder hvis vi indgiver en konkursbegæring eller lignende, forudsat at vi informerer den relevante tredjepart om, at den kun skal bruge dine personoplysninger til de formål, der er angivet i vores Privacy og/eller Cookies.
  • Til din arbejdsgiver (el.lign. enhed), hvis du deltager i evt. virksomhedsløsninger eller virksomhedsprogrammer.
  • Til enhver anden person med dit samtykke til videregivelsen.

5. Hvordan sikrer vi dine personoplysninger?

Vi foretager os tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der er beregnet til at yde et sikkerhedsniveau, der passer til den risiko, der er forbundet med behandlingen af de personoplysninger vi indsamler.

Vi overvåger kontinuerligt vores systemer, for mulige sårbarheder og angreb, men kan ikke—med 100% sikkerhed—garantere for evt. oplysninger du sender til os.

6. Dataopbevaring

Vi opbevarer de personoplysninger indsamler fra dig, hvis har vi et løbende legitimt forretningsmæssigt behov for at gøre det, såsom f.eks. at levere en tjeneste til dig du har anmodet om, eller for at overholde gældende juridiske, skattemæssige eller regnskabsmæssige krav.

Hvis vi ikke har et løbende legitimt forretningsmæssigt behov for at behandle dine personoplysninger, sletter eller anonymiserer vi dem enten. Er dette ikke muligt, hvis dine personoplysninger eks. er blevet opbevaret i sikkerhedskopi-arkiver, opbevarer vi dine personoplysninger sikkert og isoleret, indtil sletning er muligt.

7. Dine databeskyttelsesrettigheder

Du har følgende databeskyttelsesrettigheder:
  • Hvis du ønsker indsigt i, at berigtige, opdatere eller blot anmode om sletning af dine personoplysninger, kan du kontakte os som beskrevet nedenfor.
  • Du kan også også via vores Platforme, udføre mange af disse handlinger selv, ved at logge ind og besøge din bruger.
  • Derudover kan du gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, bede os om at begrænse behandling af dine personoplysninger eller anmode om overførsel af dine personoplysninger.
  • Du har til enhver tid ret til at fravælge evt. markedsføring vi sender dig, via “afmeld”, “unsubscribe” eller lignende knapper direkte i de forskellige meddelelser.
  • For at fravælge andre typer af markedsføring (f.eks. reklamepost eller telemarketing), bedes du kontakte os.
  • Tilsvarende, hvis vi med dit samtykke har indsamlet og behandler dine personoplysninger, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
  • Tilbagetrækning af dit samtykke, vil ikke påvirke lovligheden af eventuel behandling af dine personoplysninger, forud for din tilbagetrækning, og ej heller påvirke behandling af dine personoplysninger, der udføres på grundlag af lovlige behandlingsårsager andet end samtykke.
  • Du har ret til at klage over vores indsamling og brug af dine personoplysninger til en databeskyttelsesmyndighed.
Du kan altid kontakte os, som beskrevet under overskriften “Sådan kontakter du os” herunder.

Vi besvarer alle anmodninger, fra enkeltpersoner der ønsker at udøve deres databeskyttelsesrettigheder, i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove.

8. Tredjepartswebsites

Vores Platforme kan indeholde links til tredjepartswebsites, eller apps, herunder f.eks. funktioner til deling på sociale medier og andre relaterede værktøjer.

Vær opmærksom på, at vi ikke kontrollerer disse linkede websites, eller apps, og at denne privatlivspolitik ikke gælder for eventuelle oplysninger, som du tilvejebringer for ejeren af disse, hvorfor vi opfordrer dig til at læse disses privatlivspolitikker, førend du afgiver evt. oplysninger til dem.

9. Opdateringer af vores Privacy og Cookies

Vi forbeholder os retten til at opdatere vores Privacy og Cookies løbende, i takt med skiftende juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger.

Når vi opdaterer vores Privacy og Cookies, informere vi dig altid herom, ligsom vi også altid vil bede om dit samtykke på ny, hvis dette er påkrævet pr. gældende databeskyttelseslove.

Øverst på denne side kan du se, hvornår vi sidst opdaterede vores Privacy og Cookies.

10. Sådan kontakter du os

Skulle du have nogle spørgsmål til vores Privacy eller Cookies, kan du altid kontakte os på hello@coffee-pal.dk eller via +45 3136 3148.

Foretrækker du at sende et brev, eller mødes os fysisk, befinder vi os på følgende adresse:

Coffee Pal ApS
Fiskerivej 2h,
8000, Aarhus C.,
Danmark,
CVR nr.: 4056 5892.

Cookiepolitik

Vores Cookies beskriver, hvordan vi bruger cookies og andre lignende teknologier, til at genkende vores brugere, når de besøger vores Platforme. I den kan du læse nærmere om hvilke teknologien vi benytter os af, hvordan de fungerer, hvorfor vi har valgt at bruge dem samt dine rettigheder til at kontrollere vores brug af dem.

1. Hvad er cookies?

Cookies er små datafiler, der placeres på din computer eller mobilenhed, når du besøger et websted.

Cookies bruges af de fleste webstedsejere, til at få deres websteder til at fungere, eller fungere mere effektivt samt til at tilvejebringe rapporteringsoplysninger.

Cookies der indstilles af webstedsejeren (i dette tilfælde, Coffee Pal), kaldes “førstepartscookies”. Mens cookies der indstilles af andre end webstedsejeren, kaldes “tredjepartscookies”.

Med tredjepartscookies kan tredjepartsfunktioner og funktionalitet leveres på, eller gennem webstedet. Det kan eks. være annoncering, interaktivt indhold og analyse. De parter, der indstiller disse tredjepartscookies, kan genkende din computer, både når den besøger det pågældende websted, og når den besøger visse andre websteder.

2. Hvorfor bruger vi cookies?

Vi bruger førstepartscookies og tredjepartscookies af flere årsager.

Tredjeparter placerer cookies gennem vores Platforme til annoncerings-, analyse- og andre formål, hvilket vi beskriver nærmere herunder.

Første- og tredjepartscookies, der placeres gennem vores Platforme, samt de formål, de opfylder, beskrives nedenfor:
  • Strengt nødvendige cookies. Disse cookies er strengt nødvendige, for at vores koncept kan fungerer.
  • Præstations- og funktionalitetscookies. Disse cookies bruges til at forbedre ydeevnen og funktionaliteten af vores Platforme, men er ikke strengt nødvendige. Uden disse cookies, vil visse funktioner dog muligvis ikke være tilgængelige.
  • Analyse- og tilpasningscookies: Disse cookies hjælper os med (i) at forstå hvordan vores Platforme bliver brugt, og hvor effektive vores markedsføringskampagner er, samt (ii) at tilpasse vores Platforme efter vores brugeres behov.
  • Annonceringscookies. Disse cookies hjælper os med at sende dig mere relevant markedsføring. Uden disse, ville du eks. kunne opleve at modtagde den samme anonce gang på gang, eller føle at vores budskaber bare ikke resonerer med dig.
  • Sociale netværkscookies: Disse cookies gør dig i stand til at dele sider og indhold, du finder interessant på vores Platforme via sociale medier.

3. Hvad med andre sporingsteknologier?

Cookies er ikke den eneste metode vi bruger til at genkende eller spore besøgende på vores Platforme.

Udover cookies, kan vi også finde på at anvende andre teknologier, såsom f.eks. web-beacons, fra tid til anden. Web-beacons kendes også som “sporingspixels” eller “klare gifs”, og er bittesmå filer, der indeholder en unik identifikator, hvilken gør det muligt for os at genkende, når nogen f.eks. besøger vores Platforme eller åbner en af vores emails.

Disse hjælper os f.eks. med at overvåge vores brugeres trafikmønstre, på vores Platforme, at levere eller kommunikere med cookies, at forstå, hvorvidt du er kommet til vores websteder fra en onlineannonce, der blev vist på et tredjepartswebsted, at forbedre vores Platformes ydeevne samt at måle succesen af markedsføring.

I mange tilfælde, er disse teknologier afhængige af cookies for at kunne fungere korrekt, og derfor vil afvisning af cookies hæmme deres funktionsevne.

Vores Platforme kan indeholde teknologier fra tredjepart, der leverer oplysninger om disses ydeevne og analytiske data, fejlrapporter samt API’er til tredjeparter, der hjælper med at levere vores Platforme, til sociale medier, markedsføring og annoncering.

4. Viser vi målrettet annoncering?

Som beskrevet ovenfor, kan tredjeparter placere cookies på din computer eller mobilenhed gennem vores Platforme.

Disse selskaber kan bruge oplysninger om dine besøg på dette og andre websteder, for at vise relevante annoncer om varer og tjenester, som du muligvis er interesseret i.

De kan også anvende teknologi, der bruges til at måle effektiviteten af annoncer. Det kan de gøre ved at bruge cookies eller web-beacons til at indsamle oplysninger om dine besøg på vores Platforme, for at vise relevante annoncer om varer og tjenester, der kan have din interesse.

Oplysningerne, der indsamles gennem denne proces gør det ikke muligt for os, eller dem, at identificere dit navn, kontaktoplysninger eller andre direkte personligt identificerende oplysninger, medmindre du udtrykkeligt vælger at afgive sådanne.

5. Hvordan kontrollerer jeg cookies?

Du har muligheden for at acceptere eller afvise vores brug af cookies, når du besøger vores website.

Du kan indstille dine cookie-præferencer for visse tredjepartscookies ved at klikke på de relevante fravalgslinks herunder.

Du kan også indstille eller ændre din webbrowsers kontrolfunktioner, til at acceptere eller afvise cookies automatisk. Hvis du vælger at afvise cookies, kan du muligvis stadig bruge vores website, men din adgang til visse funktionalitet kan være begrænset.

Da måden hvorpå du afviser cookies, via din webbrowser, afhænger af netop hvilken browser du bruger, henviser vi til dennes hjælpemenu, for at få flere oplysninger.

Ønsker du at tilbagetrække dit samtykke, kan du deaktivere cookies ved at ændre dine browserindstillinger.

Linkene herunder giver flere oplysninger om, hvilke cookies, der er installeret og hvordan du tillader, blokerer eller fjerner cookies fra din computer.
Derudover tilbyder de fleste annonceringsnetværk dig en mulighed, for at fravælge målrettet annoncering.

For flere oplysninger herom, se http://www.aboutads.info/choices/, https://www.networkadvertising.org/ eller http://www.youronlinechoices.com.

Vær opmærksom på, at der er oplyst langt flere netværk på disse websites, end dem vi anvender her på sitet.

6. Hvad er Do Not Track (DNT)?

DNT er et koncept, der er blevet fremmet af tilsynsmyndigheder såsom U.S. Federal Trade Commission (FTC) for internetindustrien med henblik på at udvikle og implementere en mekanisme, der giver internetbrugere mulighed for at styre sporingen af deres onlineaktiviteter på tværs af websteder ved hjælp af browserindstillinger.

Selv om World Wide Web Consortium (W3C) har samarbejdet med flere branchegrupper, internetbrowsere, teknologivirksomheder og tilsynsmyndigheder om at udvikle en DNT-teknologistandard, og der er gjort fremskridt, er det gået langsomt, og der er endnu ikke blevet vedtaget nogen standard, hvorfor vi generelt ikke svarer på “do not track”-signaler.

7. Hvor ofte opdateres denne cookiepolitik?

Vi forbeholder os retten til at opdatere vores Cookies fra tid til anden. Evt. ændringer vil f.eks. afspejle vores anvendelse af de ovenfor beskrevne cookies, vores drift, jura eller andre forskriftsmæssige årsager.

Vi anbefaler dig derfor at du gennemgå vores Cookies regelmæssigt, for at holde dig opdateret herom.

Datoen øverst på denne side angiver, hvornår vi sidst har ændret vores Cookies.

8. Hvor kan jeg få yderligere oplysninger?

Skulle du have nogle spørgsmål til vores Cookies kan du findes vores kontaktoplysninger længere oppe på siden, i vores Privacy, under “Sådan kontakter du os”.